Politie Opleidingen Centrum Nederland

POCN B.V. heeft zich als particulier opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen voor overheden en semi-overheden.

Read More

Ervaren Docenten

POCN beschikt over een groot aantal docenten / trainers / adviseurs. Om bij POCN in dienst te treden moet men passen binnen de visie op opleiden van POCN.

Read More

Cursussen en Trainingen

POCN heeft u vele Cursussen en Trainingen te bieden. Hieronder kunt u snel een cursus of training kiezen waarvoor open inschrijving mogelijk is. Of klik op een van onderstaande categori├źn voor een uitgebreider overzicht.

Read More

Openbaar Vervoer Surveillant

De veiligheid in het Openbaar Vervoer is een steeds belangrijker wordend thema. Door Politie Opleidingen Centrum Nederland is in samenwerking met de RET en de gemeente Rotterdam, een cursus Openbaar Vervoer Surveillant ontwikkeld. Deze cursus is...

Read More

POCN Maatwerk

POCN Maatwerk verleent advies- en capaciteits-management op het gebied van toezicht en handhaving. Heeft u binnen uw organisatie een vraagstuk binnen het domein toezicht en handhaving of bent u geïnteresseerd in een functie binnen deze vakgebieden...

Read More

POCN erkend door het CEDEO

Het toezicht op de Drank- en Horecawet is per 1 januari 2013 veranderd. De nieuwe Drank- en Horecawet regelt onder andere de overdracht van het toezicht naar de gemeenten. Voorheen was dat toezicht nog de taak van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Read More

BTW Vrijgesteld

POCN B.V. is ingeschreven is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat POCN BTW vrij mag factureren. Voor overheidsinstanties en particulieren is dit heel prettig. Het scheelt u 21% omzetbelasting.

Read More

Login

Training anoniem toezicht

Door POCN is de training anoniem toezicht ontwikkeld. Het toezicht vindt anoniem, dus in burgerkleding plaats.

Een training voor beveiligers, toezichthouders en handhavers. Het geeft de deelnemer de juiste tools om, daar waar van toepassing, het middel anoniem toezicht in te zetten. Een uitbreiding van de vaardigheden in een tijd waar juist deze doelgroepen een meerwaarde kunnen hebben in het op tijd signaleren van verdacht gedrag en het organiseren van een veilige opvolging.

Inhoud training anoniem toezicht

  • Normale waarde, afwijkend gedrag, relatie tot modus operandi, verdachte indicatoren.
  • Het sturen van de waarneming en de koppeling naar de mentale tools die de waarneming beinvloeden.
  • Praktische observatietechnieken zowel dynamisch als statisch.
  • Non Politioneel Gedrag.
  • Kort en zakelijk portofoongebruik.
  • Verschillende toepassingen van anoniem toezicht.
  • Praktische oefening

Duur training anoniem toezicht

1 dag

De training is desgewenst uit te breiden. De training kan ook aangepast worden aan een specifieke doelgroep. Informeer naar de mogelijkheden bij Andre Weijers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor inschrijven klik hier