Politie Opleidingen Centrum Nederland

POCN B.V. heeft zich als particulier opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen voor overheden en semi-overheden.

Read More

Ervaren Docenten

POCN beschikt over een groot aantal docenten / trainers / adviseurs. Om bij POCN in dienst te treden moet men passen binnen de visie op opleiden van POCN.

Read More

Cursussen en Trainingen

POCN heeft u vele Cursussen en Trainingen te bieden. Hieronder kunt u snel een cursus of training kiezen waarvoor open inschrijving mogelijk is. Of klik op een van onderstaande categoriën voor een uitgebreider overzicht.

Read More

Openbaar Vervoer Surveillant

De veiligheid in het Openbaar Vervoer is een steeds belangrijker wordend thema. Door Politie Opleidingen Centrum Nederland is in samenwerking met de RET en de gemeente Rotterdam, een cursus Openbaar Vervoer Surveillant ontwikkeld. Deze cursus is...

Read More

POCN Maatwerk

POCN Maatwerk verleent advies- en capaciteits-management op het gebied van toezicht en handhaving. Heeft u binnen uw organisatie een vraagstuk binnen het domein toezicht en handhaving of bent u geïnteresseerd in een functie binnen deze vakgebieden...

Read More

POCN erkend door het CEDEO

Het toezicht op de Drank- en Horecawet is per 1 januari 2013 veranderd. De nieuwe Drank- en Horecawet regelt onder andere de overdracht van het toezicht naar de gemeenten. Voorheen was dat toezicht nog de taak van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Read More

BTW Vrijgesteld

POCN B.V. is ingeschreven is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat POCN BTW vrij mag factureren. Voor overheidsinstanties en particulieren is dit heel prettig. Het scheelt u 21% omzetbelasting.

Read More

Login

Hartelijk dank voor uw inschrijving op onze nieuwsbrief.

Er is een e-mail naar u gestuurd om uw inschrijving te bevestigen. Klik op de link in in de e-mail om uw aanmelding te voltooien.

 

Met vriendelijke groet,

Politie Opleidingen Centrum Nederland

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief!

Hartelijk dank voor uw inschrijving op onze nieuwsbrief. Vanaf nu bent u altijd op de hoogte over onze opleidingen, opleidingsdata en het laatste nieuws van en over POCN.

Met vriendelijke groet,

Politie Opleidingen Centrum Nederland